Πολύ κοντά σε μια νέα ευρωπαϊκή επιτυχία βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ύστερα από το 28-28 με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν εντός έδρας για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε ένα ευνοϊκό γι’ αυτήν αποτέλεσμα με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σάββα που σημείωσε οκτώ γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πανηγυρίσει το μεγάλο διπλό στην αντίπαλη έδρα, καθώς προηγήθηκε 25-24 με επιμέρους 4-0. Παρόλα αυτά η αντίδραση των γηπεδούχων διαμόρφωσε ανάλογα τα δεδομένα.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται πλέον νίκη με ένα γκολ διαφορά στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου (16:30). Από την άλλη και σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο (με οποιοδήποτε σκορ), η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Φερεντσβάρος: Ιμρέ (7), Μπόγκναρ (4), Νάγκι (4), Μικίτα (4), Κόβακστιτς (4), Ντεμπρετζένι (2), Μπουιντόσο (1), Πόρνταν (1), Μπάλοχ, Φούλοπ, Γκιόρι, Μπορμπέλι

Ολυμπιακός: Σάββας (8), Κάβτσιτς (7), Πασσιάς (4), Βίντα (3), Σλίσκοβιτς (2), Κανδύλας (2), Τζίρας (1), Παπαβασίλης (1), Σμόκοτ, Τζιμπούλας, Μεσσήνης, Σλαβούλιτσα, Καμπέγιο, Παπαντωνόπουλος, Σμόκοτ