Παραμένει άστατος ο καιρός  με θερμοκρασίες πάνω από τη μέση τιμή για την εποχή, αλλά και τοπικές βροχές σε αρκετά σημεία της χώρας.

Τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας εντάσεως αναμένονται στην Ηπειρο, τη Θεσσαλία, σε τμήματα της Μακεδονίας, στα Επτάνησα, στο βόρειο Αιγαίο και στη δυτική Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι πολύ καλύτερος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 18-20 στα βόρεια και στα δυτικά, στους 22-24 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 20-23 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί παντού, 3-5 μποφόρ και κατά διαστήματα 6 και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό και θερμοκρασία 11-23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5-6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές και θερμοκρασία 11-20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5-6 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Τη Δευτέρα αναμένονται πυκνές νεφώσεις ενώ στα ηπειρωτικά τμήματα έως τη Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 22-28 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος από την κεντρική Ελλάδα και βορειότερα ενώ στα υπόλοιπα τμήματα θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 19-34  βαθμούς Κελσίου.