Στη χθεσινή παρουσίαση των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, «είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα. Παρουσιάσαμε τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι άνθρωποι «που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς. Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία που έδωσε τη δυνατότητα σε όλες και όλους εσάς να θέσετε υποψηφιότητα, να ψηφιστείτε από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας».

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως «κάτι γίνεται. Κάτι γεννιέται. Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω. Άνθρωποι που λένε «δεν πάει άλλο» και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά. Θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Ξεκινά η «ναυτική περιοδεία» του Στέφανου Κασσελάκη

Σημειώνεται πως τη λεγόμενη «ναυτική περιοδεία» στα νησιά του Αιγαίου ξεκινάει σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 και η πρώτη επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου. Την Κυριακή 21 Απριλίου 0 Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί σε Πάρο, Νάξο και Αμοργό ενώ τη Δευτέρα 22 Απριλίου σε Αστυπάλαια, Χάλκη και Σύμη.

Την Τρίτη 23 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα μεταβεί σε Καστελλόριζο και Ρόδο, ενώ την επόμενη μέρα θα βρεθεί σε Τήλο, Νίσυρο και Κω. Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα επισκεφθεί τα νησιά Κάλυμνος, Λέρος, Αγαθονήσι, Λειψοί, Αρκιοί, Πάτμος και Ικαρία.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τους Φούρνους, τη Σάμο και τη Χίο. Το Σάββατο 27 Απριλίου τα Ψαρά και τη Μυτιλήνη, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τον Άη Στράτη και τη Λήμνο.

Η περιοδεία του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τελειώσει τη Δευτέρα 29 Απριλίου στη Σκύρο.