Η Κ19 του Ολυμπιακού απέκλεισε την Ναντ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Youth League, όπου την ερχόμενη Δευτέρα (22/4, 19:00) θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου έγραψαν ιστορία και μάλιστα παρουσία του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έζησε από κοντά μια ακόμα ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στην Κ19 της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Ο ηγέτης του συλλόγου στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον του Ολυμπιακού και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είπε στους παίκτες της Κ19: «Συγχαρητήρια! Σας είχα πει και μετά από τον αγώνα με την Ίντερ πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό. Δείχνετε ότι το πιστεύετε, το καταφέρατε, μπορείτε τη Δευτέρα να γράψετε ιστορία. Πλέον δεν είναι όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε».