Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε σήμερα (15/4) ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβας, την οποία σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε εκεί μετά το εξιτήριο που πήρε από το Τζάνειο νοσοκομείο. Στις φυλακές Κορυδαλλού θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο υπό συνεχή επιτήρηση.

Για την υπόθεση αλλά και για τον δράστη μίλησε η θεία του 39χρονου στο LIVE NEWS.

«Δεν ζητάμε αθώωση»

«Κάνεις δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει και ήταν τόσοι άνθρωποι εκεί. Η ζωή μας πια δεν είναι η ίδια και είμαστε συντετριμμένοι. Θα ήθελα πολύ να κάνω μία αγκαλιά την μαμά της Κικής, μία αγκαλιά που η ίδια δεν μπορεί να της κάνει. Πέρα από τον δράστη όμως, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι. Το παιδί έκανε συνήθως κακό στον εαυτό του.

Όταν η οικογένεια πήγε σε πολλούς γιατρούς για να σώσει το παιδί του, όλοι έλεγαν πως είναι αυτοκαταστροφικός. Κανείς μας δεν περίμενε πως είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπο. Περίμενα πως θα αυτοκτονούσε, όχι πως θα έκανε κακό. Δεν ζητάμε αθώωση. Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε. Να δικαστεί και να πληρώσει για τη δολοφονία που έκανε και όχι για τον τόπο που την έκανε», είπε.

«Υπάρχει παραπληροφόρηση»

«Η οικογένεια θέλει να γίνουν σωστά οι γνωματεύσεις και να πάει εκεί που θα κρίνουν. Είναι κρίμα να βγαίνει μία πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη.

Υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με την εγκυμοσύνη. Ο Θανάσης δεν σήκωσε χέρι, αλλά η Κική αποφάσισε να κάνει άμβλωση συνοδεία της μητέρας της.

Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλλε λόγω ξυλοδαρμού. Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του.

«Φοβόμαστε πως θα ξανακάνει απόπειρα»

Τον δράστη δεν τον έχει δει κανείς από τους συγγενείς του. Η μητέρα του χτυπιόταν στο Τζάνειο γιατί δεν την άφησαν να δει το παιδί της και δεν την άφησαν να μπει ούτε ένα λεπτό.

Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική; Θα ζήσει ο ανιψιός μου μετά από αυτό; Το ότι αναπνέει σημαίνει ότι ζει; Φοβόμαστε πως όταν μπορέσει, θα ξανακάνει απόπειρα. Θέλουμε να δικαστεί για το έγκλημα, αλλά όχι για την τοποθεσία που έγινε», πρόσθεσε η θεία του 39χρονου.