Η ΕΠΟ αδυνατεί να διευθετήσει το άλυτο ζήτημα της έδρας που θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου, δίνοντας συνέχεια σ’ ένα κακο-σκηνοθετημένο σίριαλ που επαναλαμβάνεται ανελλιπώς από χρονιά σε χρονιά.

Η ηγεσία της Ομοσπονδίας απευθύνθηκε σε Παναθηναϊκό και Άρη για να τους ρωτήσει αν δέχονται ο αγώνας να γίνει σε άλλο γήπεδο πλην του Πανθεσσαλικού που δεν καλύπτει τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου προκειμένου να φιλοξενήσει κόσμο στις εξέδρες. Μάλιστα ζήτησε από τους δυο φιναλίστ ν’ απαντήσουν ως την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να κινηθεί αναλόγως στη συνέχεια.

Με βάση την ενημέρωση προς τις δύο ομάδες, ο δήμος Βόλου έθεσε ως προϋπόθεση για την τοποθέτηση καμερών σύγχρονης τεχνολογίας τη συνδρομή 70.000 ευρώ εκ μέρους της ΕΠΟ. Πρόκειται για 27% του συνολικού κόστους (260.000 ευρώ) που απαιτείται προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες ασφαλείας και να δοθεί ταυτόχρονη έγκριση από την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ. Παρόλα αυτά η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αρνήθηκε την καταβολή του κονδυλίου κι απέρριψε το αίτημα του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου.

Γίνεται πρακτικά κατανοητό πως πλέον ο τελικός θα διεξαχθεί είτε στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό είτε σε άλλο γήπεδο της επικράτειας χωρίς να γνωρίζει κάποιος υπεύθυνος πού ακριβώς και υπό ποιες συνθήκες.