Ανοικτά είναι ακόμα τα ενδεχόμενα για τους θανάτους της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιο της στο διαμέρισμά τους επί της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Ώρα με την ώρα βέβαια κάποια από αυτό αποκλείονται όπως το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή ήταν ξεκλείδωτη και όχι παραβιασμένη και επίσης δεν έλειπαν χρήματα και δεν είχαν κλαπεί τιμαλφή από το σπίτι. Επικρατέστερο σενάριο αυτό της οικογενειακής τραγωδίας, με τον γιο να σκοτώνει πρώτα τη μητέρα του και ώρες μετά να αυτοκτονεί.

Αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε μακριά από τον πιθανό δράστη, εκτιμάται πως ο 36χρονος πυροβόλησε την μητέρα του, στην συνέχεια πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο και αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το τραύμα του είναι στο μάγουλο. Άρα από τον τραυματισμό έως τον θάνατο πέρασαν κάποιες ώρες και είχε την δυνατότητα να πάει από το σαλόνι στο κρεβάτι και εκεί να ξεψυχήσει σύμφωνα με το Mega.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στην κροταφική χώρα και καθόταν σε πολυθρόνα, ενώ ο γιος βρέθηκε γυμνός.

Το χρονικό και οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης 10/4 τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα.

Γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμία που έβγαινε από μία μονοκατοικία στην οδό Θερμοπυλών. Οι άνδρες, με την βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη την μητέρα και το γιο της, ωστόσο απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.

Αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας. Κάθε μέρα μάλιστα πήγαινε σε ένα φαρμακείο, ζυγιζόταν και στην συνέχεια έφευγε.

Την τελευταία περίοδο φαίνεται πως υπήρχαν καυγάδες μεταξύ του γιου και της μητέρας ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση.