Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει πέναλτι στο 78′ κρατώντας τον Δικέφαλο ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να δέχεται γκολ στο 7′ σε μια φάση στην οποία οι «ασπρόμαυροι» τα έκαναν όλα λάθος. Η Κλαμπ Μπριζ έφερε τη μπάλα στην αριστερή της πλευρά και έφερε κόσμο μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Τζούντκλα να βρίσκει τον Βέτλεσεν, ο οποίος πήρε τη μπάλα στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής και με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κοτάρσκι για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει ψηλά τους Βέλγους, οι οποίοι συχνά – πυκνά κατάφερναν να σπάσουν το πρέσινγκ του Δικεφάλου. με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η Κλαμπ Μπριζ προηγούταν με 1-0 και το γκολ των Βέλγων ήταν η μοναδική τελική προσπάθεια που είχε καταγραφεί στην αναμέτρηση.

Η Κλαμπ Μπριζ είχε την κατοχή, έφτανε έξω από την περιοχή του Δικεφάλου αλλά δεν μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις που δημιουργούσε, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ξεδιπλώσει μια γρήγορη επίθεση όποτε γινόταν κάτοχος της μπάλας αν και αυτός ήταν ο στόχος των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει τη μπάλα στους γηπεδούχους και να ψάξει τις αντεπιθέσεις, χωρίς να καταφέρνει το δεύτερο κομμάτι του πλάνου του.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Κλαμπ Μπριζ να έχει σκοράρει νωρίς και να μην έχει απειληθεί και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ χώλαινε στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να αδυνατεί να βγάλει κάποια αντεπίθεση.

Ο Κοτάρσκι τον κράτησε ζωντανό

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να βελτιώνει την εικόνα του ως προς το επιθετικό κομμάτι αλλά αυτό να μην είναι αρκετό ώστε να του δώσει κάτι χειροπιαστό. Ο ΠΑΟΚ έψαξε αλλά και έδωσε χώρους, με τις δυο ομάδες να βγάζουν φάσεις στην πλάτη των αντίπαλων αμυνών αλλά να μην τις ολοκληρώνουν.

Η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε πέναλτι στο 77′ από τον ανατροπή του Ονιεντίκα από τον Κοτάρσκι, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούει την εκτέλεση του Τιάγκο.

Η λήξη βρήκε τον ΠΑΟΚ να φεύγει ηττημένος αλλά… στα σημεία και καλείται να κάνει μια ακόμα ανατροπή.