Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η μεταγωγή του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι στο νοσοκομείο Λαμίας. Το πρωί της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη η μεταφορά του Αλβανού κακοποιού από τις φυλακές Δομοκού στο Γ.Ν.Λ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η κλούβα που τον μετέφερε «έμεινε» στις ανηφόρες του Δομοκού. Η συγκεκριμένη εξέλιξη σήμανε συναγερμό στην αστυνομία, αφού δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για την επιτήρηση του χώρου.

Την ίδια ώρα κλήθηκε στο σημείο άλλη κλούβα για να παραλάβει τον ίδιο και τη φύλαξή του. Μάλιστα, πριν τρεις περίπου εβδομάδες η Διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, είχε δημοσιοποιήσει τη συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, στον οποίο μεταξύ άλλων είχαν δείξει και φωτογραφίες από «την προσβλητική πλέον για όλους κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων της Εξωτερικής Φρουράς».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλκέτ Ριζάι είναι καταδικασμένος για ανθρωποκτονίες αλλά και για την κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.