Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Ο δράστης φαίνεται ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά και προσπαθεί να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών.

Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε στο MEGA ο Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιό του. Την ίδια ώρα οι γιατροί επιμένουν πως είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα σκληρό δολοφόνο που έπρεπε να είναι στη φυλακή», είπε αρχικά. Στη συνέχεια ανέφερε: «Ενώ είναι καλά στην υγεία του, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος. Πετάει τους ορούς. Τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κος Γιαννάκος, ο 39χρονος με αυτή τη συμπεριφορά θέλει να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική γνωμάτευση, ενώ ήδη οι πρώτες γνωματεύσεις των ψυχιάτρων, οι οποίοι τον εξέτασαν μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, κάνουν λόγο για ένα χειριστικό άτομο.