Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με την οποία εξαπέλυσε διπλή επίθεση τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη και να μην δώσουν την ψήφο τους σε «κόμματα-πάρκινγκ της Νέας Δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Με ένα ισχυρό ΠαΣοΚ στις κάλπες του Ιουνίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αλλάξει τροπάριο», τόνισε επίσης.

«Η άποψή μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία με το 41% καβάλησε μεγάλο καλάμι», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Προσέθεσε πως ένα ισχυρό ΠαΣοΚ θα φέρει «σοβαρή και δυνατή αντιπολίτευση» στη ΝΔ, καθώς και σκληρές μάχες των Ευρωσοσιαλιστών στην Ευρώπη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το ΠαΣοΚ θα έρθει δεύτερο στις ευρωεκλογές.

Τι είπε για τον Ζαγοράκη

Σε ερώτηση αναφορικά με την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ, ο κ. Ανδρουλάκης παρέπεμψε στις κινήσεις άλλων κομμάτων, λέγοντας ότι «τώρα τους πείραξαν οι μεταγραφές» και προσθέτοντας πως το «ευρωψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ είναι ένα κόσμημα, στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους – από τον αθλητισμό είναι ο Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας εκλογές με παρατηρητές και εκτίμησε εκ νέου ότι ο πρωθυπουργός προτιμά να έχει αντίπαλο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και τη «life style πολιτική». «Εγώ δεν θα φοράω καπέλα και θα λέω διάφορα. Το life style χρειάζεται όριο. Χρειάζεται θεσμική και μαχητική αντιπολίτευση».