Στον Εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγήθηκε σήμερα (8/4) η 49χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη για κακοποίηση των ανηλίκων υιοθετημένων παιδιών της. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο 49χρονος σύζυγός της, αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο και πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα άφησε σημειώματα.

Τα παιδιά, 12 και 9 ετών, έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με τη μητέρα τους και ζήτησαν βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας. Η γυναίκα ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη αναφέρει το imerazante.gr.

Τι λένε οι γείτονες

Για μία αξιοπρεπέστατη οικογένεια κάνουν λόγο οι γείτονες του ζευγαριού. «Ήταν αξιοπρεπέστατη οικογένεια, με πολύ καλά παιδιά, χωρίς να έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα» είπε ένας γείτονας.

Άλλος υποστήριξε ότι έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι τα παιδιά κακοποιούνταν εδώ και χρόνια. «Για ποιο λόγο δεν ξέρουμε, πώς έγινε και το περιστατικό με τον πατέρα, κανείς δεν ξέρει. Ο πατέρας αυτοκτόνησε. Καλός άνθρωπος, δούλευε σε συνεργείο, είχε και δική του περιουσία.

«Πριν αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου ήταν ήρεμα και καλά. Δεν είχαν οικονομικό πρόβλημα» είπε ο θείος του 49χρονου.

«Πόσες φορές μπορεί η ψυχούλα παιδιών να προδοθεί;»

Στο δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος και μίλησε για την υπόθεση κακοποίησης των δύο παιδιών.

«Είχαν δοθεί για υιοθεσία. Ειδοποιήσαμε την Αστυνομία, έστειλαν περιπολικό για να παραλάβει την κυρία και τα παιδιά στο ΑΤ. Τα παιδιά βρίσκονται προστατευμένα στο νοσοκομείο. Πόσες φορές μπορεί η ψυχούλα παιδιών να προδοθεί;» αναρωτήθηκε ο κ. Γιαννόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο κ. Γιαννόπουλος μετά το 4:00: