Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο σύντροφό της, στον άνδρα που την συνόδευσε εκείνο το βράδυ στο Α.Τ.

Όπως αποδείχθηκε πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο έρωτα της 28χρονης ο οποίος το τελευταία διάστημα ήταν πλευρό της γνωρίζοντας ότι περνούσε δύσκολα. Ο ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα η εκπομπή «Το πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει: « (όνομα) μου γεια σου… Είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… Είναι δύσκολη μέρα για όλους μας πιο πολύ για μένα… Θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη… μακάρι να μας περιμένεις εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή… Όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις!!! Να είσαι δυνατός».

«Την είχε υπό πλήρη έλεγχο»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, αποκάλυψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της 28χρονης Κυριακής.

«Μου είπε “είσαι η φωνή μου”. Του ζήτησα συγγνώμη, που δεν έχει καμία σημασία η συγγνώμη μου, άλλοι έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη. Ο άνθρωπος είδε στο Facebook ότι δολοφονήθηκε μία κοπέλα στο Α.Τ. Το είδε σαν είδηση και κοιμήθηκε ήσυχος. Στις 9 το πρωί τον κάλεσε αστυνομικός και τον ενημέρωσε», είπε.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο δράστης ήταν χειριστικός απέναντι στην 28χρονη. «Είχε όλους της τους κωδικούς. Την είχε υπό πλήρη έλεγχο», σημείωσε.

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο»

Ξεκάθαρη ήταν και η συνήγορος του πατέρα της Κυριακής. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 επεσήμανε πως ο 39χρονος δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να δολοφονήσει την άτυχη 28χρονη.

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήταν μεθοδευμένο. Υπάρχει εισιτήριο το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ταξίδεψε στις 30/3/2024 από την Άρτα προς την Αθήνα με μόνο σκοπό να τελέσει την απαίσια πράξη του», είπε η Ελένη Μαζαράκη.