Σκληρή επίθεση στο ΠαΣοΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του, με αφορμή όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κατά την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος το μεσημέρι της Κυριακής 7 Απριλίου.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «όσο οι δημοσκοπήσεις σβήνουν το… όνειρο του κυρίου Ανδρουλάκη για να ξεπεράσει στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και να αντισταθεί στους δελφίνους του κόμματός του, τόσο χάνει και την ψυχραιμία του».

Στη συνέχεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «επέλεξε και πάλι σήμερα να επιτεθεί στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη προσπαθώντας μάταια να τον απαξιώσει, επικεντρώνοντας παράλληλα τις αντιπολιτευτικές του κορώνες στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

«Το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον γνωστό σε όλους»

Ακολούθως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απέναντι στις άναρθρες κραυγές του προέδρου του ΠαΣοΚ έχουν θέσεις, έχουν πρόγραμμα και σχέδιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών και ελπίδα σε ολόκληρο τον προοδευτικό κόσμο».

Καταληκτικά η Κουμουνδούρου επισημαίνει ότι «το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας και αναμασώντας τα fake news είναι πλέον γνωστό σε όλους».