Μια ιδιαίτερα επώδυνη περίοδο διανύει η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ που από το 2021 έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μιλώντας με τη φίλη της Jamie-Lynn Sigler στο podcast MeSsy περιέγραψε την υποτροπή της και μίλησε για τον εξουθενωτικό πόνο που νιώθει στα πόδια της, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε «ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο άσχημα, απλά τελείωσαν, με έχουν εγκαταλείψει. Δεν κυκλοφορεί το αίμα και δεν μπορώ να σταματήσω τον πόνο».

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε πόσο δύσκολο της είναι να κοιμηθεί πια λόγω του τινάγματος των ματιών της. «Είμαι σε υποτροπή, αρκετά άσχημα. Δεν έχω κοιμηθεί για 24 ώρες επειδή το μάτι μου κάνει κάτι περίεργο, κάθε φορά που το κλείνω το δεξί αρχίζει να τινάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός του «Dead to Me» είπε ότι έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη και δεν μπορεί, λόγω των πόνων, να κάνει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα για τον εαυτό της, όπως μπάνιο. Όπως είπε δεν έχει πλυθεί εδώ και τρεις εβδομάδες!

Τον Ιανουάριο η Κριστίνα Άπλγκεϊτ εμφανίστηκε στα Primetime Emmys, όπου το κοινό την υποδέχτηκε όρθιο. Τότε αστειευόμενη είχε πει: «Με ντροπιάζετε εντελώς με [την] αναπηρία μου, με το να στέκεστε όρθιοι».