«Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο αν πεθάνω πριν από εκείνη». Με αυτή τη φορτισμένη συναισθηματικά φράση η Σάνεν Ντόχερτι, η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς, που βρίσκεται στο 4ο στάδιο του καρκίνου του μαστού, περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, που δεν άλλη από τη διαδικασία των ξεκαθαρισμάτων.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου» είπε στο επεισόδιο του podcast «Let’s be clear» επισημαίνοντας ότι καθαρίζει τις αποθήκες του σπιτιού από τα πράγματά της ώστε να είναι ευκολότερη η μετάβαση για τη μαμά της όταν πεθάνει αναφέρει το pagesix.

«Eπειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα» είπε.

Η 52χρονη πήγε πρόσφατα στο σπίτι της στο Τενεσί για να μαζέψει τα πράγματά της. «Ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακετάριζα. Ήταν πραγματικά δύσκολο επειδή – σε κάποιο βαθμό – ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να φτιάξω αυτό το κτήμα και να βάλω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο» είπε η ηθοποιός.

Το όνειρο με τα άλογα

Όπως εξήγησε σχεδίαζε να χτίσει ένα καταφύγιο για άλογα που «εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή είναι πολύ μεγάλα. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου» είπε δακρύζοντας.

«Τα μάζευα και άρχισα να κλαίω… Ένιωθα ότι εγκατέλειπα ένα όνειρο και τι σήμαινε αυτό για μένα; Μήπως σήμαινε ότι εγκατέλειπα τη ζωή; Και η μητέρα μου ήταν εκεί και έλεγε «μην ξεφορτωθείς αυτό το μέρος, είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται και μπορείς να συνεχίσεις. Είπα, «ναι, οπωσδήποτε μπορώ»».

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Ντόχερτι, όπως είπε, έμαθε ότι τα υπάρχοντά της δεν της προσφέρουν τόση χαρά όσο το να δημιουργεί αναμνήσεις με τη μαμά της και τους αγαπημένους της.

Ακούστε το επεισόδιο του podcast «Let’s be clear»