Με ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε την κατάθεση στοιχείων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Μάλιστα, προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την υπερψηφίσει ώστε ο πρώην υπουργός να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του: «Απλές πολιτικές εξισώσεις: «Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης.

Διαβάζω αυτό που αναρωτήθηκε προσχηματικά ο Πρωθυπουργός στη Βουλή: «Πού ακούστηκε αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να στηρίξουμε προανακριτική έτσι, γενικά, χωρίς κατηγορητήριο;».

Να λοιπόν το κατηγορητήριο. Συγκεκριμένο και πανίσχυρο. Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή. Το καταθέτουμε αύριο.

Αφού το διαβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης;

Θα στηρίξει την αλήθεια ή θα συνεχίσει τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών; Την απάντηση την ξέρετε και την ξέρω. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί ακόμη και την τελευταία δικαιολογία. Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο».