Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού το Mega στις 16 Μαΐου. Παράλληλα, όμως θα γίνει ταυτόχρονα και η προβολή του σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Το μήνυμα του Χριστοφόρου Παπακαλιάτη στη Μαρία Καβογιάννη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Υπενθύμιση στη Μαρία Καβογιάννη. Μαρία μου;; Ήθελα απλά να σου πω το εξής: Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου..Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί.

Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια. Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί. (Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώστου κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα).

Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα..Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!… Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!! Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα. Υ.Γ. Βαριέμαι να στο γράψω τώρα όλο αυτό και στα Αγγλικά. Πάτα μετάφραση».