Η «Γη της ελιάς» συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις καταιγιστικές της εξελίξεις. Δολοπλοκίες, εξομολογήσεις και ανησυχίες έρχονται απόψε στις 21:00, στο MEGA.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Οι ψυχολογικές διακυμάνσεις του Μάνου συνεχίζονται, αλλά όλοι τις αποδίδουν στην κούραση. Η Αριάδνη εξακολουθεί να έχει άσχημη διάθεση, αλλά η απρόβλεπτη επίθεση αγάπης που θα δεχθεί από τη Βασιλική θα την κάνει να αναθαρρέψει. Η Μαργαρίτα ξεσπάει κατά της Θεοδώρας και της εξηγεί πως δεν έχει τις αντοχές να τη βοηθήσει να κόψει το αλκοόλ. Η Κούλα κινεί τις διαδικασίες και παίρνει τελικά 10.000 ευρώ από την Ασπασία, ώστε να αποκτήσει η Αρετή κινητό στη φυλακή. Παράλληλα, η δίκη της Χάιδως βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Λυκούργος στριμώχνει τον Βαφέα.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias