Περιστατικό ενδοσχολικής βίας καταγγέλθηκε από μητέρα 14χρονου κοριτσιού σε γυμνάσιο της Πάτρας. Με βάση τους ισχυρισμούς της μητέρας, η ανήλικη είναι μόνιμο θύμα bullying από μια συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, τόσο αγοριών όσο και κοριτσιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας, ένα από τα κορίτσια του γκρουπ μαθητών που εκφοβίζει τη 14χρονη την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την τραβάει με μανία. Αντί όμως να τιμωρηθεί η επιτιθέμενη, ήταν το θύμα αυτό που τιμωρήθηκε με αποβολή παρέα με τον νεαρότερο αδελφό της που έσπευσε να την προστατεύσει.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διάφορα για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών» ισχυρίστηκε η μητέρα της 14χρονης όπως μεταφέρθηκε από τη «Γνώμη» Πάτρας.

Κατά την ίδια πηγή, η μητέρα της έφηβης κοπέλας είναι αποφασισμένη να φτάσει ως τον Εισαγγελέα Ανηλίκων για να υπερασπιστεί τα παιδιά της υποβάλλοντας μηνύσεις.