Στα Ιωάννινα όπου βρέθηκε σορός άνδρα τυλιγμένη σε μαύρες σακούλες μεταβαίνει κλιμάκιο από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνδράμει την έρευνα.

Υπενθυμίζεται, ότι η σορός του άνδρα εντοπίστηκε το πρωί από ηλικιωμένο περιπατητή, και άμεσα σήμανε συναγερμός, με τα πρώτα στοιχεία να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κεφάλι του αλλά και τα πόδια του ήταν τυλιγμένα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, ενώ ο κορμός του ήταν εκτεθειμένος. Στο χέρι του βρισκόταν δεμένο ένα πιστόλι, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και χειροπέδες.

Δείτε εικόνες

Σε εξέλιξη η έρευνα

Ο χώρος που είναι πολύ κοντά στο δρόμο έχει αποκλειστεί από τις αρχές, σύμφωνα με το epiruspost, που κάνει λόγο για ευρήματα που παραπέμπουν ενδεχομένως και σε μαφιόζικο χτύπημα.

Το κεφάλι αλλά και τα πόδια του άνδρα ήταν τυλιγμένα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων

Γίνεται προσπάθεια συλλογής αποτυπωμάτων στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης, που έχει αναστατώσει, την τοπική κοινωνία.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής ενώ παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και πραγματοποιούν έρευνα για να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, αλλά και να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Δείτε εικόνες του epirupost από το σημείο