Δύσκολες ώρες για το Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του, Ρένα Βενιέρη, ένα μήνα μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» προσπαθούν συνεχώς να αποσωληνώσουν το γνωστό αθλητικογράφο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega κρίθηκε απαραίτητη και πάλι η μηχανική αναπνευστική του υποστήριξη.

Σχετικά με τη σύζυγο του Μανώλη Μαυρρομμάτη, η κατάστασή της είναι πιο κρίσιμη. Η ίδια υποβάλλεται τακτικά σε επεμβάσεις για την αποκατάσταση των αναπνευστικών της προβλημάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η περίπτωσή της να είναι και πιο δύσκολη.

Πώς ξέσπασε η φωτιά

Το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι τυλίχτηκε στις φλόγες περίπου στις πέντε το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, την ώρα που ξέσπασαν οι πύρινες φλόγες, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του κοιμόντουσαν.

Το ζευγάρι όταν βγήκε από την πολυκατοικία διαπιστώθηκε πως είχε εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού και είχε δύσπνοια γι’ αυτό και άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γεώργιος Γεννηματάς», το οποίο εφημέρευε. Αμέσως τους μετέφεραν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν στο σημείο τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες, καθώς και ασθενοφόρο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι, πως η φωτιά προκλήθηκε από κατσαρόλα που ξεχάστηκε πάνω στην κουζίνα.