Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε την πύλη του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροβολικού στη Θήβα πριν λίγες μέρες για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία. Λίγα λεπτά πριν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη».

Για τις ευρωεκλογές ο κ. Κασσελάκης είπε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, ανέφερε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλεγούν από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου. «Η Πόπη ήταν εκπρόσωπος Τύπου σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα. Ήταν από τα πιο αξιοκρατικά άτομα στο γραφείο του Αλέξη. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και προσπάθησε να με προωθήσει. Η σχέση μας είναι εξαιρετική» είπε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε ότι ο σύζυγός του -που όπως δήλωσε είναι και αυτός που θα του λείψει περισσότερο- δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξής του στον στρατό, καθώς είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου «να δει την οικογένειά του που έχει να δει εδώ και μήνες». Μπορέσαμε να περάσουμε μέρες μαζί στην Αρκαδία. Θα γυρίσει πριν ορκιστώ, θα είναι στην ορκωμοσία» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι είναι η «Καλλιόπη» (η τουαλέτα, όπως αποκαλείται στον στρατό) και όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν να την καθαρίσει απάντησε: «Δεν έχω θέμα. Θα με ενοχλούσε να μην μου το πρότειναν. Θα ήθελα να μου προτείνουν ό,τι θα πρότειναν σε οποιονδήποτε άλλον. Φαντάστηκα ότι η Καλλιόπη είναι η τουαλέτα, αλλά το θεωρώ σεξιστικό. Πρέπει να αλλάξει όνομα η Καλλιόπη, να λέγεται Καλλιόπος ή Κούλης, ξέρω ‘γω».