Mπορεί το αγαπημένο «The Crown» να ολοκληρώθηκε, ωστόσο το Netflix έχει στη διάθεσή του άλλο ένα βασιλικό δράμα.

Πριν από λίγες ώρες έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για το «Scoop», που επικεντρώνεται στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε τον Νοέμβριο του 2019 ο πρίγκιπας Άντριου στην Έμιλι Μέιτλις (Emily Maitlis) και στην εκπομπή Newsnight του BBC και μίλησε για τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Έπσταϊν (Jeffrey Epstein) καθώς και για τις καταγγελίες της Βιρτζίνια Τζιούφρι (Virginia Giuffre) προς το πρόσωπό του.

Την Μέιτλις υποδύεται η Τζίλιαν Άντερσον (Gillian Anderson), ενώ τον δούκα του Γιορκ ο πρωταγωνιστής του «The Diplomat» Ρούφους Σιούελ (Rufus Sewell).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με BAFTA, Φίλιπ Μαρτίν (Philip Martin) σε σενάριο των Πίτερ Μόφατ (Peter Moffatt) και Τζεφ Μπουσετίλ (Geoff Bussetil).

Επίσης η Κίλεϊ Χόους (Keeley Hawes) υποδύεται την πρώην προσωπική γραμματέα του πρίγκιπα, Amanda Thirsk και η Μπίλι Πάιπερ (Billie Piper) την Σαμ Μακάλιστερ, τη παραγωγό του «Newsnight», που εξασφάλισε την πολύκροτη συνέντευξη και που έγραψε το ομότιτλο βιβλίο στo οποίo βασίζεται η ταινία.

Σύμφωνα με το Variety, το «Scoop» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Απριλίου.