Φαίνεται πως βρέθηκε ο διάδοχος του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του James Bond. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Aaron Taylor-Johnson.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού τύπου, ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει αποδεχτεί επισήμως τον ρόλο, ωστόσο αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα που ανέλαβε δράση στη μεγάλη οθόνη από το 1962.


Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Tom Hardy, ο Henry Cavill και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Cillian Murphy.

Μάλιστα, φαίνεται πώς το μόνο που μένει είναι το «ναι» από τον ίδιο. «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τους ρόλους του στα «Nocturnal Animals», «Kick-Ass», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron».

Έχει προταθεί για δύο BAFTA ενώ έχει κερδίσει το βραβείο καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες για το «Nocturnal Animals».

Ποιον θέλει το κοινό

Ο κόσμος, βέβαια, έχει διαφορετική άποψη για τον διάδοχο του Daniel Craig. Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών.

Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».