Ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές ο οδηγός που παραβίασε το STOP και εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 60 ετών, ο οποίος εγκατέλειψε το σημείο.

Εξαιτίας παρέλευσης του αυτοφώρου, δεν μπορεί να συλληφθεί. Ωστόσο, έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Όπως αναφέρεται, ο 60χρονος θα κατηγορηθεί για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος και εγκατάλειψη. Ο άνδρας αναζητείται, αλλά δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Το χρονικό

Όπως έχει γίνει γνωστό, 24χρονος τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα. Ο ίδιος κινούνταν στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι. Ένα αυτοκίνητο παραβίασε STOP και ο νεαρός καλλιτέχνης προσπάθησε να το αποφύγει. Κατά τη διάρκεια, της προσπάθειάς του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Δυστυχώς, τελικά συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί. Ο 20χρονος συνοδηγός έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ ο 19χρονος οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ.

Το όριο ταχύτητας στην περιοχή είναι 40 χιλιόμετρα την ώρα. Για αυτό οι Αρχές εξετάζουν αν ο τραγουδιστής κινούταν πάνω από το επιτρεπτό όριο.