Άλλο ένα άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν μία 15χρονη μαθήτρια στο 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου δέχθηκε επίθεση από τρεις 16χρονες που φοιτούν σε σχολείο άλλης περιοχής.

Σύμφωνα με με το cretalive οι 16χρονες φέρεται να είχαν στήσει καρτέρι στη 15χρονη. Αφού την προσέγγισαν, την εγκλώβισαν και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο με μπουνιές και κλωτσιές. Μάλιστα μια εκ των τριών -η οποία διαφεύγει της σύλληψης- εμπόδιζε τρίτα άτομα που έβλεπαν το σκηνικό να επέμβουν για να βοηθήσουν το ανήλικο κορίτσι.

Ο τραυματισμός της μαθήτριας ήταν τέτοιος που χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το περιστατικό κατήγγειλε το ίδιο το θύμα, μαζί με τον πατέρα του, στο ‘Α Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Είχαν παρελθόν

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν οι δύο 16χρονες -που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ξαδέλφες- αλλά και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η τρίτη 16χρονη διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται από τις αρχές.

Σε βάρος των κοριτσιών ασκήθηκε αυτεπάγγελτα δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι ανήλικες είχαν και στο παρελθόν μεταξύ τους προστριβές με αφορμή μια παρεξήγηση για ένα αγόρι.