Ο Στέφανος Κασσελάκης φιλοξενείται αυτήν την ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Δείτε LIVE εικόνα:

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Στ. Κασσελάκη

Ο Έλληνας ξέρει ποιος είναι καθαρός και ποιος θέλει να υπηρετήσει τον τόπο του.

Έχω λιώσει τα παπούτσια μου σε όλη τη χώρα.

Έχω μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή στις εταιρίες. Τα αστακοκάραβα ήταν μέρος μιας επιχείρησης εισηγμένης στο χρηματιστήριο με την οποία η συνεργασία μου έχει λήξει πριν από ένα χρόνο.

Δεν έχω πλέον συμμετοχή σε εταιρίες. Τις έχω μεταβιβάσει όλες τις μετοχές.

Ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν μαύρα χρήματα στο εξωτερικό οι Έλληνες πολιτικοί. Όχι για να μην βάζουν άσπρα μέαα. Ο κ. Μητσοτάκης είχε πέντε χρόνια ν’ αλλάξει τον νόμο. Ο νόμος ήταν προφανώς λάθος.

Μην συγχέουμε τη δικαιοσύνη με τα μίντια. Αν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη δικαιοσύνη, θα τις δώσω. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω.

Θα δώσω εξηγήσεις στις 30/6 με το πόθεν έσχες μου.

Τα χρήματα του δανείου έχουν επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο και ζημία.

Όσα μου έχουν προσπαθήσει να μου προσάψουν, έχουν αποτύχει. Πολύ πανικός από τον κ. Γκρίνμπεργκ.

Εγώ θα τη δώσω τη σύμβαση του δανείου στη Δικαιοσύνη, εφόσον κληθώ. Η ενημέρωση αυτή είναι δεδομένη γιατί είμαι νομοταγής πολίτης. Ο Έλληνας γνωρίζει και το έσχες και το πόθεν μου. Από πού είναι το πόθεν του έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν το γνωρίζει. Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες.

Κακώς δεν συνηθίζεται να δανείζει ο πρόεδρος τα κόμματα. Μπορεί να δανείσει ο Μπάιντεν το κόμμα του.

Η Ελλάδα μπορεί και αξίζει καλύτερα.

Υπάρχει αισχροκέρδεια στο ρεύμα.

Δεν υπάρχει ούτε 1% να στείλω τη χώρα στα βράχια.

Γιατί η κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΦΠΑ η κυβέρνηση; Παραδέχεται ότι υπάρχουν ολιγοπώλια.

Είμαστε στην 24η θέση από τους 27 στην αγοραστική δύναμη. Η Ελλάδα της Μυκόνου και χλιδής είναι στις χειρότερες θέσεις και στις καλύτερες στα μερίσματα των επιχειρηματιών.

Θα έχει έκρηξη ανάπτυξης το φορολογικό νομοσχέδιο και πάταξη της φοροδιαφυγής.

Δεν έχετε αναφερθεί στην κατάργηση της προκαταβολής φόρου. Είναι άδικο μέτρο γιατί ο ελεύθερος επαγγελματίας είναι κολλημένος να δείξει μηδενικά έσοδα για να μην πληρώσει.

Ο κύκλος του 2015-19 έχει κλείσει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένας νέος που έχει ανοίξει που εμπεριέχει μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα. Εγώ ήμουν στην Αμερική και προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου. Για τα πρόσωπα αυτά μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αλέξη Τσίπρα. Και ο Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου. Κάνουν πολύ καλή δουλειά στα Οικονομικά και στη Διαφάνεια.

Δεν ήμουν στην κυβέρνηση και δεν γνωρίζω τι συνέβαινε. Έχω με άλλα προβλήματα να ασχοληθώ που είναι φλέγοντα.

Δεν γνωρίζω τα τότε κίνητρα κάθε Υπουργός. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που είχε στήσει με τον ανιψιό του έναν ολόκληρο μηχανισμό παρακολούθησης. Τόσους μήνες είναι στον Άρειο Πάγο και δεν ακούμε τίποτα.

Ας κρίνει η Δικαιοσύνη, αν υπήρξαν ατυχείς παρεμβάσεις. Έχουμε μια κυβέρνηση που κυνηγάει με θεωρίες και μένος έναν αρχηγό την ώρα που η ίδια δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη για ένα έγκλημα.

Η Δικαιοσύνη χρειάζεται πολλές τομές.

Τον έχω συναντήσει τον Αλέξη μετά το Συνέδριο. Όχι, δεν θεωρώ με τίποτα τον Τσίπρα υπονομευτή. Δεν πρόκειται να με αμφισβητήσει. Ήταν ένας καλός πρωθυπουργός.

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ούτε θα διεκδικήσω θέση στη Βουλή από το Επικρατείας.

Ο Αλέξης είναι ο τέως πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός και έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του για το κόμμα. Μαζί μας είναι ο Αλέξης.