Η Εθνική ποδοσφαίρου θα δώσει στις 21 Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια την αναμέτρηση με το Καζακστάν για την ημιτελική φάση των playoffs του Nations League, που δίνουν ένα εισιτήριο πρόκρισης στο Euro, και ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστούς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια.

Μεταξύ των όσων κλήθηκαν, αποτέλεσε έκπληξη η παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα που είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από τη διεθνή σκηνή. Συμπεριελήφθη επίσης ο Κάρλος Ζέκα παρά το γεγονός πως ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό είναι συμπληρωματικός. Αντιθέτως έμειναν εκτός αποστολής οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης, όπως επίσης οι Φούντας και Αλεξανδρόπουλος.

Μεγάλη η επιστροφή του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος με τη Φορτούνα Ντίσελντοεφ έχει σημειώσει συνολικά 16 γκολ.

Συνολικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Πασχαλάκη, Αθανασιάδη, Διούδη (τερματοφύλακες), Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Κουλιεράκη, Σάλιακα, Ρέτσο, Τζαβέλλα Ρότα, Μπάλντοκ (αμυντικοί), Μπακασέτα, Μπουχαλάκη, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Μάνταλο, Σιώπη, Ζέκα (μέσοι), Ιωαννίδη, Μασούρα, Πέλκα, Κωνσταντέλια, Γιακουμάκη, Παυλίδη, Τζόλη (επιθετικοί).

Εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπερβεί το πρώτο εμπόδιο και προκριθεί στον τελικό της διαδικασίας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο στις 26/3.