Εφιάλτη έζησε στα χέρια δύο ληστών από τη Σομαλία μία 36χρονη στο σπίτι της στα Εξάρχεια. Οι ληστές μπήκαν για να κλέψουν αλλά αποπειράθηκαν -και οι δύο- να βιάσουν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια, τρέποντας τους άνδρες σε φυγή.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΕΡΤNews, οι δύο αλλοδαποί μπαίνουν στην πολυκατοικία στην οδό Ρεθύμνου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια στο διαμέρισμα της 36χρονης κοπέλας. Τα επόμενα λεπτά είναι εφιαλτικά για το θύμα. Ο ένας από τους κακοποιούς, που είχε επιθετική συμπεριφορά, προσπάθησε να την βιάσει.

Όσο ο νεαρός Σομαλός έψαχνε στο διαμέρισμα για χρήματα, ο συνεργός του κρατούσε ακινητοποιημένη την κοπέλα στο κρεβάτι της και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η 36χρονη έβαλε τις φωνές και απέτρεψε την σεξουαλική κακοποίησή της.

Συνελήφθη ο ένας, αναζητείται ο άλλος

«Προσπαθούσε να κατεβάσει την κουβέρτα, του έλεγα «δεν θέλω». Η μόνη στιγμή που φοβήθηκα ήταν όταν και ο δεύτερος προσπάθησε να με βιάσει. Κοιμάμαι πάντα με φως στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί», δήλωσε το θύμα.

Οι δύο αλλοδαποί άρπαξαν 1.050 ευρώ, κοσμήματα, το ρολόι και την τσάντα της κοπέλας και έφυγαν με τα κλοπιμαία όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η Ασφάλεια Εξαρχείων συνέλαβε τον ένα δράστη και αναζητά τον συνεργό του.