Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Φωτεινή Ντεμίρη που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο».

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Κυρά-Χριστίνα στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, είπε για τον ρόλο της: «Διανύω μία πολύ όμορφη περίοδο και είμαι πολύ χαρούμενη. Θα ήμουν αγνώμων να μην είμαι χαρούμενη για “Το ναυάγιο” που μου αρέσει τόσο πολύ.

Και πρόσθεσε: «Η Χριστίνα είναι ξεχωριστή. Είναι ένας άνθρωπος ζεστός, δοτικός, που ξέρει να αγαπά. Ενδιαφέρεται ειλικρινά για τους ανθρώπους που έχει δίπλα της. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας πολύ καλός και αγαπημένος συνάδελφος».

Φέτος, ο γιος της έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, γεγονός που της προκάλεσε συγκίνηση. «Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο “Ναυάγιο”, αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία», ανέφερε.

«Ο γιος μου δεν μένει μαζί μας. Συζητάμε μερικά πράγματα και μαζί με τον πατέρα του, του δίνουμε συμβουλές. Με τον σύζυγό μου, Χάρη Γρηγορόπουλο,  δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Είναι και με τις ώρες. Κάποια στιγμή μπορεί να σε ενοχλεί o άλλος, μόνο που υπάρχει, μετά από τόσα χρόνια» αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Το ναυάγιο»: Απόψε στις 22:50 στο MEGA