Μεγάλες αποκαλύψεις, συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Η Ειρήνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος πηγαίνει να τη δει, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη.

Ο Άγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του.

Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα πλησιάζει.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 10 έως την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 22:50:

Επεισόδιο 70 (Κυριακή 10 Μαρτίου)

Η Ειρήνη δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο Πέτρος είναι αρραβωνιασμένος, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να της εξηγήσει ποια είναι η γυναίκα αυτή. Η Φανή τού δηλώνει ότι δεν θα φύγει χωρίς τα λεφτά της και μέχρι τότε του προτείνει να περάσουν καλά οι δυο τους. Θα μπει ο Πέτρος στον πειρασμό; Ο Άγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης καταφθάνει στην Αθήνα για να σταματήσει τη Λίνα από τη δουλειά της. Πώς θα νιώσει ο Άγγελος όταν κληθεί να γνωρίσει ως πατέρα της κοπέλας του τον δολοφόνο των γονιών του; Η εγκυμοσύνη της Ειρήνης βρίσκεται σε κίνδυνο. Μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης ετοιμάζει διπλό χτύπημα εναντίον του Γιώργη: από τη μία τον υποχρεώνει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου και από την άλλη αποκαλύπτει στον Βασίλη ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας.

Επεισόδιο 71 (Δευτέρα 11 Μαρτίου)

Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη. Ο Μιχάλης προσπαθεί να τους χωρίσει. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έφτασε αλλά η Ειρήνη θα κινδυνεύσει. Η Φανή σκορπά στη γειτονιά υποψίες για την ταυτότητα του Πέτρου, τον οποίο όμως απασχολούν σημαντικότερα προβλήματα: μαθαίνει για την υγεία της Ειρήνης και πηγαίνει να τη δει στο νοσοκομείο, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη αλλά εκείνος έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του και τον ενημερώνει πως ξέρει ότι βίασε την Αλίκη. Ο Άγγελος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη, τον φονιά των γονιών του. Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Εκείνη την ώρα σπάνε τα νερά της Στέλλας.

Επεισόδιο 72 (Τρίτη 12 Μαρτίου)

Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα έχει φτάσει. Η Ειρήνη διώχνει τον Πέτρο από κοντά της, ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Η γνωριμία του Άγγελου με τον Δημήτρη δεν πάει όσο καλά περίμενε η Βάσω. Ο Άγγελος ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη. Η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στην Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου αλλά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώσουν και άλλο. Ο Πέτρος ανησυχεί για την Ειρήνη και ζητάει τη βοήθεια του Στελή. Η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει.

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαντώ Γιαννίκου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας