Έντονες συγκρούσεις αλλά και βαθιές εξομολογήσεις έρχονται σήμερα το βράδυ στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Απόψε στις 21:00, o Δημοσθένης εξαπολύει οχετό προς την Ασπασία και δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να δικαιολογηθεί. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στην Ασπασία, αφού το μεγάλο μυστικό της τους έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα. Οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει κι έχει το μυαλό του αλλού. Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση.

Στο μεταξύ, η Αριάδνη παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά. Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias