Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, τον οποίο παρακολουθούμε αυτή τη σεζόν μέσα από τη σειρά «Famagusta» κάθε Κυριακή βράδυ.

Ο τηλεοπτικός Τεύκρος της δραματικής σειράς του MEGA, ξεκίνησε να περιγράφει τα πρώτα του χρόνια στη μουσική, αλλά και τη στήριξη που είχε από το πρώτο λεπτό από την οικογένειά του. «Ήμουν σε ένα περιβάλλον που μπορούσα να μεταφέρω οτιδήποτε με απασχολεί» είπε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης δεν μετανιώνει που ξεκίνησε την καριέρα του από την εφηβική ακόμη ηλικία. «Είμαι πολύ ευγνώμων που ξεκίνησα στα 16 μου. Μεγαλώσαμε μαζί και το ζούσαμε με αυτούς, ήμουν στην ίδια ηλικία, πέρασα πολύ όμορφα τα εφηβικά μου χρόνια» είπε.

Στην ερώτηση, αν είχε πάντοτε αυτοπεποίθηση, ένα συστατικό του χαρακτήρα απαραίτητο στη δουλειά του, θυμήθηκε κάτι που του είχε πει ο πατέρας του. «Ο πατέρας μου μου είχε πει «ή θα είσαι δορυφόρος ή θα είσαι πλανήτης». Αποφάσισα να είμαι πλανήτης» σχολίασε ο ίδιος.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Famagusta είναι και δεινός χορευτής, ενώ πριν από κάποια χρόνια είχε κερδίσει την πρώτη θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «Dancing With The Stars». «Είμαι άνετος με τον χορό, αλλά δεν ήμουν μέσα στα νερά μου. Το καλό που μου έκανε [το σόου] ήταν ότι σπάσανε τα όρια μου και πήγα πιο πάνω.» είπε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης εξηγεί πως ο στόχος του δεν είναι να είναι πάντα πρώτος, αλλά ό, τι κάνει να το κάνει καλά. «Με ενδιαφέρει αυτό που κάνω εγώ και με προσδιορίζει να είναι καλό». Τραγουδιστής, ηθοποιός ή χορευτής; Τι από όλα τον εκφράζει περισσότερο; «Νιώθω καλλιτέχνης, δεν μπορώ να βάλω κάτι πιο πάνω από το άλλο» λέει.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο ρόλος του στη σειρά «Famagusta»

Ερχόμενος στο σήμερα, ο ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στη σειρά του MEGA. «Κτηνίατρος της φάρμας Σέκερη. Η οικογένειά του δεν ήταν πάντα εκεί» σχολίασε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε όμως και για την σχέση του με τον Αντρέα Χριστοδούλου, τον τηλεοπτικό του αδερφό που έχει σύνδρομο Down. «Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί του, είναι πανέξυπνο παιδί» αναφέρει για τον μικρό Αντρέα και εξηγεί πως έχουν βρει τους κώδικες επικοινωνίας μεταξύ τους.

Η συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου ξεκίνησε μέσα από τη «Γη της ελιάς», όπου υποδύθηκε τον Κίμωνα. «Η ικανοποίηση που πήραμε από εκείνη τη συνεργασία ήταν πολύ γεμάτη και θέλαμε να συνεχίσουμε» σημειώνει σήμερα ο ηθοποιός για τη νέα τους συνύπαρξη για τις ανάγκες του Famagusta.
Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», ρίχνει προσωρινά αυλαία, με το 8ο και τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου, αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 21:00. Το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς «Famagusta» επιστρέφει στη μικρή οθόνη την Κυριακή 7 Απριλίου.