Ραντεβού στο αεροπλάνο. Αυτή την ατάκα κρατήστε την καλά στο πίσω μέρος του μυαλού σας, καθώς σε 2 μήνες περίπου όταν και ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης στο Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Το αεροπλάνο αυτό έχει πάρει τη θέση του στο αεροδρόμιο του «Ελληνικού».

Το Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας «προσγειώθηκε» στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέσω Κύπρου. Το αεροπλάνο μπορεί να το εντοπίσει κυρίως κάποιος από το ρεύμα που κάποιος κινείται από Αθήνα προς Γλυφάδα. Ωστόσο, το μέγεθος του επιτρέπει να το παρατηρήσει και κάποιος από το αντίθετο ρεύμα.

Οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο όπου φιλοξενείτε στο συγκεκριμένο σημείο επάνω στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Αυτό θα γίνει ένα από τα πιο διάσημα σημεία τόσο για Ραντεβού όσο και για μια φωτογραφία για τα social media.

Τη διάσωση και ανάδειξη ως αξιοθέατου την ανέλαβε προσωπικά ο κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης ιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας «HELIOS» και σημερινός ιδιοκτήτης της Κυπριακής Αεροπορικής Εταιρείας Ιδιωτικών Αεροσκαφών «ZELA AVIATION».

Το αεροπλάνο φιλοδοξείται να γίνει ένα αξιοθέατο, το οποίο θα θυμίζει την ιστορία της περιοχής.