Κατακραυγή προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρης Τζιλβές.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο ασθενής, μετά το χειρουργείο, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία ανάνηψης, να είναι ξαπλωμένος στις καρέκλες στο χώρο αναμονής του 4ου ορόφου του νοσοκομείου.

Ο άνδρας είχε υποβληθεί σε ενδοσκοπικές εξετάσεις και οι γιατροί τον ξάπλωσαν στις καρέκλες για να συνέλθει από τη μέθη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

«Σήμερα, μετά την ενδοσκόπηση! Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη «αίθουσα ανάνηψης». Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα. (Η φωτό με αποκρυψη χαρακτηριστικών και μετά από συναίνεση παρουσία των παρευρισκομένων)» έγραψε ο κ. Τζιλβές.

ΕΔΕ διέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό.

«Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», ανέφερε.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για απαράδεκτη εικόνα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε πως εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του νοσοκομείου.

Ανέφερε ότι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο και μίλησε για εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών. «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό σχολίασε ότι εικόνες με πολλά ράντζα δεν έχουμε πια, προσθέτοντας ότι ίσως κάποιες φόρες να υπάρχουν, στις εφημερίες στο νοσοκομείο Αττικόν.

Δείτε το βίντεο: