Είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο και στα απώτερα όρια της ανθρώπινης δημιουργίας μέσα από 100 ταξίδια πολιτισμού που περιλαμβάνουν τα πιο εμβληματικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία του πλανήτη; Εκείνα που κάθε άνθρωπος αξίζει να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του;

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από το κεντρικό αφιέρωμα του νέου τεύχους του μηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», φιλοδοξώντας να σας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια πολιτισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από τις πυραμίδες της Αιγύπτου, το Μάτσου Πίτσου και τον πήλινο στρατό της Κίνας μέχρι την αιώνια Ρώμη και τους παγκοσμίου φήμης αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, κάθε γωνιά του πλανήτη κρύβει έναν πολιτιστικό θησαυρό για τον οποίο αξίζει να ταξιδέψετε προκειμένου να τον εξερευνήσετε.

Ανακαλύψτε επιπλέον τις εκπληκτικές συλλογές των καλύτερων μουσείων, που περιλαμβάνουν όχι μόνο αρχαίους θησαυρούς και αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και τα καινοτόμα έργα κλασικών και σύγχρονων δημιουργών. Αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ποικιλία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του κόσμου μας.

Ένα 100σελιδο αφιέρωμα που όχι μόνο προσφέρει απλόχερα ταξιδιωτική έμπνευση, αλλά περιλαμβάνει και χρηστικά tips για το τι να δείτε σε κάθε χώρο πολιτισμού και πως να φτάσετε έως εκεί.

Kυκλοφορεί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» την Κυριακή 10 Μαρτίου.