Η Μάρω Κοντού άνοιξε το τηλεοπτικό της σπίτι στο Σούνιο και υποδέχθηκε όχι μόνο την Άντζελα Γκερέκου, τη Λυδία Κονιόρδου και τον Απόστολο Γκλέτσο που βρίσκονταν εκεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», αλλά και το συνεργείο της εκπομπής «Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη» που κατέγραψε όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στο συγκεκριμένο γύρισμα, οι ήρωες της Μάνης, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, επισκέπτονται τη «Μαρία» με αφορμή ακόμη ένα ταξίδι αναψυχής. Η απόδραση αυτή, ωστόσο, σύμφωνα με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου θα καταλήξει σε πρόταση γάμου του «Τζον» στην «Αθηνά»! Και όπως ήδη κυκλοφορεί στα spoilers, η Αθηνά θα πει το «ναι».

«Μαγεία να δουλεύεις με την Μάρω Κοντού»

«Η Αθηνά βρίσκει στο πρόσωπο του Τζον ξανά την επιθυμία της να δημιουργήσει μια σχέση. Η συντροφικότητα της λείπει», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου για τον σύντροφό της στη «Γη της ελιάς».

«Η Αθηνά δεν κάνει τίποτα αν δεν το μοιραστεί με τη μητέρα της», απάντησε στην ερώτηση ζητήσει η ηρωίδα της τη γνώμη της Μαρίας σχετικά με την πρόταση γάμου.

«Είναι μαγεία να δουλεύεις με την κα Κοντού, με όλη αυτή την ιστορία που κουβαλάει και με την εφηβικότητα της ψυχής της και τον δυναμισμό της. Είναι ένα γυναικείο πρότυπο», δήλωσε για τη Μάρω Κοντού με την οποία έχει την τύχη να συνεργάζεται στη σειρά.

«Η νεανικότητα είναι στο DNA μου. Είναι θέμα εγκεφάλου, έτσι λένε. Δεν νιώθω μοναξιά, μ’ αρέσει η μοναχικότητα. Περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Έχω κέφι για ζωή. Δεν ασχολούμαι με το παρελθόν. Εμένα το βλέμμα μου είναι στο τώρα και με το ένα πόδι είμαι στο αύριο», υπογράμμισε με τη σειρά της η Μάρω Κοντού.

«Είναι πολύ συγκινητικό για εμένα να παίζω με τη Μάρω Κοντού. Αισθάνομαι τιμή και μαθαίνω συνεχώς πράγματα από εκείνη», συμπλήρωσε και η Λυδία Κονιόρδου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε ότι συνεργάζεται για πρώτη φορά με τις τρεις σπουδαίες κυρίες της υποκριτικής. «Είναι μεγάλα τα μεγέθη σε ό,τι αφορά στην προσωπικότητα, στο ταλέντο, στο star quality… Και ήρθα να “συγκρουστώ” μ’ αυτά τα μεγέθη», παραδέχθηκε.