Η ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή, τα όνειρά της και την εγκυμοσύνη της.

«Το όνειρό μου ήταν πάντα να γίνω ηθοποιός»

«Το όνειρό μου ήταν πάντα να γίνω ηθοποιός, το έχω ψάξει γιατί αλλά δεν υπάρχει απάντηση. Είναι κάτι πηγαίο», είπε η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, Famagusta. Ωστόσο παραδέχθηκε ότι κάθε σεζόν υπάρχει μια στιγμή που νιώθει απογοήτευση.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι τυχερή. Έχω κάνει συνεργασίες που τις τιμώ και μέσα μου και είναι και δουλειές που έχουν αγαπηθεί κι από τον κόσμο. Νιώθω φέτος μία τύχη, όχι ότι είναι εύκολα. Οι συνθήκες της δουλειάς μερικές φορές είναι απαιτητικές και δύσκολες».

«Διανύω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη»

Η Βασιλική Τρουφάκου, βρίσκεται και στην ευχάριστη θέση να είναι έγκυος, υπάρχει στο μυαλό της  το πώς θα εντάξει στην απαιτητική καθημερινότητά της το μωρό της;

«Έχω μία εύκολη εγκυμοσύνη οπότε αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει να είναι κάπως έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

«Περίμενα τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο ”Famagusta”»

H ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Famagusta». Στην ερώτηση πώς προέκυψε αυτή η επαγγελματική συνεργασία απάντησε:

«Την συμμετοχή μου στο ”Famagusta” την σκέφτηκα νομίζω από οποιαδήποτε άλλη δουλειά, το  εάν θέλω. Θεωρώ ότι είναι τόσο σημαντικό που ο Ανδρέας Γεωργίου διατίθεται να πει την ιστορία της Κύπρου που είναι μία ιστορία για τον ελληνισμό και μία πληγή ανοιχτή. Με συγκίνηση την δέχθηκα την πρόταση αυτή».

Σχετικά με τον ρόλο της «Ιφιγένειας» που υποδύεται σημείωσε ότι αισθάνεται καλά: «Είναι ένας ωραίος χαρακτήρας. Εμένα μου αρέσει η αυτή η στροφή που υπάρχει  στην σχέση της και στην ηρωίδα. Μόλις μπήκε το θέμα υγείας, ξεχωρίζει ποιο είναι το σημαντικό, όπου τελικά είδε ότι αγαπιόταν και με τον σύντροφό της».

«Περίμενα τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο ”Famagusta”, γιατί γίνεται κάτι σημαντικό στην σειρά αυτή», τόνισε.

Η Βασιλική Τρουφάκου επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» στον «Ελληνικό Κόσμο», όπου πραγματεύεται «την σύγκρουση του παλιού», όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, με ένα πιο σύγχρονο αξιακό κώδικα.