Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Νίκαια έξω από το σπίτι όπου ο 64χρονος δολοφόνησε τον 39χρονο γαμπρό του. Ο πατέρας του θύματος έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα και δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που είχε βρει την οικογένειά του.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που βρίσκονταν στο σημείο προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν ενώ εκείνος ξέσπασε με μία κραυγή. Την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ βρίσκονται η σύζυγος του δράστη και η σύζυγος του δολοφονηθέντα.

Κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να τον σκοτώσει

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι ο δράστης έχει αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι θεωρεί την νύφη του και τον γαμπρό του ως τους υπεύθυνους για τον χωρισμό του.

Έτσι, αποφάσισε να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη για τους εκδικηθεί. Το πρωί της Παρασκευής έστησε ενέδρα θανάτου στον 39χρονο τον οποίο δολοφόνησε με καραμπίνα στο πάρκινγκ της οικίας του.

Το χρονικό του εγκλήματος στη Νίκαια

Συναγερμός σήμανε στη Νίκαια το πρωί της Παρασκευής, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ένας 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο με τον δράστη να κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε για να σκοτώσει τον 39χρονο. Ο λόγος αφορά το πρόσφατο διαζύγιο που πήραν ο δράστης με τη σύζυγό του.

Εκείνη είχε μετακομίσει στο σπίτι όπου διέμεναν η κόρη της και ο γαμπρός της με τον 64χρονο να θεωρεί ότι ο χωρισμός οφείλεται στο ζευγάρι. Έτσι αποφάσισε να τους εκδικηθεί.