Ο ΠΑΟΚ παρ’ ότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Χατζηθεοδωρίδη, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ για τον Δικέφαλο χρίστηκαν οι Σάστρε, Α.Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας, σε μία αναμέτρηση, που η ομάδα του Λουτσέσκου είχε δύο δοκάρια αλλά κι ένα ακυρωθέν γκολ μέσω VAR για οφσάιντ.

Μόλις στο 5’ ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Χατζηθεοδωρίδη να επιχειρεί το ανάποδο ψαλίδι και για πολύ λίγο να αστοχεί.

Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ. Με εκπληκτικό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, ο 26χρονος μπακ των Αγρινιωτών έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ζίβκοβιτς, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο ΠΑΟΚ άμεσα προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 12’ ο Μουργκ σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με άνεση στα καρέ των γηπεδούχων, οι οποίοι βρήκαν νέες ευκαιρίες με σουτ του Σενγκέλια (35’) και κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο (36’).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κωνσταντέλιας με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας τη δεύτερη κλασική ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο ματς. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Χατζηθεοδωρίδης απείλησε και πάλι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Ζίβκοβιτς αυτή τη φορά να αποκρούει. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ανέκτησαν τον έλεγχο και προσπάθησαν να πιέσουν την εστία του Τσάβες.

Στο 59’ ο Κωνσταντέλιας βρήκε δίχτυα μετά από σέντρα του Ντεσπόντοφ αλλά μετά από έλεγχο στο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Βούλγαρου.

Το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ τελικά στο 72’. Ο Σάστρε ανέβηκε από τα δεξιά, επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Τορεχόν και κατέληξε στα δίχτυα. Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό και οι «ασπρόμαυροι» έφεραν… τούμπα το ματς με εξαιρετικό πλασέ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς έξω από την περιοχή.

Στο 90’ ο Κωνσταντέλιας με πλασέ μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς σφράγισε τη νίκη των «ασπρόμαυρων».

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (68’ Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (68’ Ντίας), Τσιγγάρας (81’ Πέρες), Ζοάο Πέδρο (81’ Λομόνακο), Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας (81’ Μαυρίας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (73’ Ότο), Μάρκος Αντόνιο (63’ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (81’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63’ Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46’ Σαμάτα).