«Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός»

Απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA»

Είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που όσες φορές και αν το ακούσεις θα σε συνεπάρει. Μια διαχρονική επιτυχία που προκαλεί συγκίνηση, νοσταλγία και ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν.

Το «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», σε μουσική του αείμνηστου Άκη Πάνου και σε στίχους του Στράτου Ατταλίδη, θα ερμηνεύσουν Τα παιδιά από την Πάτρα απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης επανενώνεται με τον Λάμπρο Καρελά και τον Βαγγέλη Δεληκούρα σε μία βραδιά με νοσταλγικές μελωδίες που κατέχουν σημαντική θέση στην καρδιά μας.

Το τραγούδι «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», ήταν εκείνο που ξεχώρισε στον πρώτο τους δίσκο «Αφιερωμένο εξαιρετικά», ο οποίος κυκλοφόρησε το 1983 και σημείωσε τεράστια επιτυχία αλλά και ρεκόρ πωλήσεων. Το δισκογραφικό τους ντεμπούτο περιείχε παλιά λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών. Το «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», που ακόμα και σήμερα προκαλεί δυνατά συναισθήματα στον ακροατή, το είχε τραγουδήσει για πρώτη φορά ο Γιώργος Χατζηαντωνίου αλλά αγαπήθηκε και έγινε ευρέως γνωστό όταν το ερμήνευσαν, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, Τα Παιδιά από την Πάτρα.

Μια αναδρομή στο παρελθόν με μελωδίες που άφησαν εποχή θα κάνουμε απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

#SpitiMeToMega

FacebookΣπίτι με το MEGA 

Instagram@spitimetomega 

Twitter: @spitimetomega 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου