Θλίψη έχει προκαλέσει η αδυσώπητη τραγωδία που σημειώθηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ, με μία μητέρα, η οποία έβαλε φωτιά στο σπίτι της και καίγοντας τα τέσσερα παιδιά της.

Τραγικό θάνατο βρήκε και η ίδια πέφτοντας μέσα στις φλόγες στην οικεία που διατηρούσε στην κομητεία του Σεντ Λουίς. Η 39χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν σε διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών της με τους πατεράδες τους.

Η μητέρα φέρεται να άφησε πίσω της σημείωμα, το οποίο εξηγούσε την πρόθεσή της να φτάσει στην αποτρόπαια πράξη.

Η 39χρονη δασκάλα λίγες μόνο ώρες πριν δώσει ένα τραγικό επίλογο στη ζωή της, αλλά και των τεσσάρων παιδιών της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Εμείς απέναντι σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευλογημένη που είμαι η μητέρα τους. Έχουν μία καρδιά Θεού και έχουν περάσει τόσα πολλά στη μικρή ζωή τους, τα οποία δε θα έπρεπε καν να αντιμετωπίσουν. Ζήστε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας».

Αν και η τραγωδία σημειώθηκε τη Δευτέρα, αλλά μόλις της Τετάρτη οι αρχές ανακοίνωσαν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Το παρασκήνιο που την οδήγησε στο φονικό

Η μητέρα ήταν 39 ετών και δασκάλα, η οποία είχε βραβευτεί ως η καλύτερη δασκάλα της χρονιάς, πριν μερικά χρόνια. Οι οικείοι της αναφέρουν πως μετά από διαμάχες με τους πατεράδες σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών της.

Η γυναίκα είχε αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά με το σύντροφό της που χώρισε το 2017 με συνεπιμέλεια. Ωστόσο, ο πατέρας το 2023 προσέφυγε στη δικαιοσύνη μετά την πρόθεση της 39χρονης να μετακομίσει στο προάστιο του Σεντ Λούις. Κατά τη δικογραφία που επέβαλε ο πατέρας εξέφραζε την ανησυχία του για το γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος δυσφορούσε που η οικογένεια του θα ήταν πιο κοντά στη μητέρα της κοπέλας του, την οποία περιέγραφε ως ψυχωτική».

Μετά από τον τραγικό επίλογο των τεσσάρων παιδιών, οι μπαμπάδες σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν πως είναι συντετριμμένοι και επιθυμούν μονάχα να τιμήσουν τη μνήμη των παιδιών τους. Τα παιδιά ήταν στην τρυφερή ηλικία των 9, 5 και 2.