Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Μέγαρα. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είχε ξεφύγει με τους κατοίκους που έμεναν εντός αλλά και εκτός του καταυλισμού να διαμαρτύρονται.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής είχαμε την παρέμβαση της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να παταχθεί η εγκληματικότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας υπήρξαν καταγγελίες για άσκοπους πυροβολισμούς.

Η συμμορία που ελέγχει τον καταυλισμό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει μια ομάδα η οποία ελέγχει τον καταυλισμό. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να εκβιάζει τους κατοίκους για να τους παρέχει προστασία ζητώντας 500 ευρώ.

Η ομάδα αποτελείται από 13 άτομα και φέρεται να εμπλέκεται μεταξύ άλλων και σε ληστείες που έχουν γίνει στην περιοχή, αλλά και με εμπόριο ναρκωτικών.

Κινδύνευσε τηλεοπτικό συνεργείο

Είναι χαρακτηριστικό ό,τι συνεργείο του STAR το οποίο βρέθηκε την Πέμπτη στην περιοχή για να καλύψει το θέμα εγκλωβίστηκε μέσα στον καταυλισμό. Συγκεκριμένα, άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας.