Τραγικό το τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκούλια, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 23 Αυγούστου αφού ταυτοποιήθηκε η σορός της. Την Παρασκευή βγήκανε τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA και επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στην άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν πως αποτελεί δυστύχημα. Η άτυχη γυναίκα πήγε για μπάνιο το βράδυ της 23ης Αυγούστου στον Φλοίσβο. Αυτόπτης μάρτυρας την είδε να μπαίνει στη θάλασσα και να αφήνει τα πράγματά της.

Ο άνθρωπος που την είδε να μπαίνει στη θάλασσα, ανησύχησε που δεν την είδε να βγαίνει, αλλά από τη στιγμή που είδε τα πράγματά της στην παραλία δεν είπε κάτι. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα είδε ξανά τα πράγματά της εκεί και ειδοποίησε τις Αρχές.

Δύο ημέρες αργότερα ένας ψαράς εντόπισε την σορό ανοικτά του Πόρου και την παρέδωσε στο Λιμενικό. Από την πλευρά του Λιμενικού έγιναν όλα όσα προβλέπονταν. Κανείς δεν αναζήτησε τη σορό της άτυχης γυναίκας ωστόσο φρόντισαν να παρθεί δείγμα DNA. Από την αρχή το μυαλό τους πήγε στην υπόθεση της γυναίκας που χάθηκε στον Φλοίσβο, δεν έγινε ο συσχετισμός με τη γυναίκα που αναζητούνταν από την Κυψέλη.

Το αναπάντητο ερώτημα για την ΕΛΑΣ

Πώς φτάσαμε όμως στη σύνδεση των δύο υποθέσεων που έφερε την ταυτοποίηση της σορού; Σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος όλα ξεκίνησαν από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Οι Λιμενικές Αρχές ακούγοντας τις πληροφορίες συνέδεσαν τις δύο υποθέσεις και σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ φτάσαμε στη λύση του μυστηρίου.

Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει. Πώς είναι δυνατόν εδώ και έξι μήνες να υπάρχει μια σορός και να μη γίνεται καμία διασύνδεση των δύο υποθέσεων από τη στιγμή που ταίριαζαν οι περιγραφές. Υπενθυμίζουμε ότι αυτά που έκαναν τους Λιμενικούς να ειδοποιήσουν την αστυνομία είναι τα κοινά που είχαν η σορός με την περιγραφή της άτυχης γυναίκας. Δηλαδή, το ρολόι που φορούσε στο χέρι της και η ουλή που είχε από επέμβαση.

Κάπως έτσι η ΕΛΑΣ μπήκε στην τράπεζα δεδομένων DNA και από εκεί έγινε η σύγκριση με το δείγμα που πάρθηκε από τον πατέρα της γυναίκας.