Μια σορός που είχε βρεθεί στον Πόρο τον περασμένο Αύγουστο εξετάζεται εάν ανήκει στην εξαφανισμένη Σταυρούλα. Πρόκειται για μία σορό η οποία είχε εντοπιστεί ανοικτά του Πόρου τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Συγκεκριμένα, την είχε εντοπίσει ψαράς, ο οποίος είχε ειδοποιήσει το λιμενικό. Έκτοτε η σορός παρέμεινε στα αζήτητα αφού κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για αυτή. Τώρα η αστυνομία ερευνά αν ανήκει στην 52χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη.

Η σορός πάνω της έχει κάποια σημαντικά ευρήματα. Έχει κοσμήματα που ταιριάζουν με αυτά που φορούσε η αγνοούμενη, ενώ στο σώμα της είχε ένα σημάδι το οποίο ταιριάζει με ένα που είχε η γυναίκα μετά από χειρουργική επέμβαση που έκανε.

Εξέταση DNA, δε φαίνεται εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με το STAR οι Αρχές για να επιβεβαιώσουν ότι όντως πρόκειται για εκείνη πήραν δείγμα DNA από τον βιολογικό της πατέρα για να γίνουν εξετάσεις. Την Πέμπτη αναμένονται τα αποτελέσματα για το εάν πρόκειται όντως για τη σορό της ή όχι.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έχει εξετάσει τη σορό ξεκαθαρίζεται ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.