Στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τις 100 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League 2024, καθώς η Αθήνα είναι η διοργανώτρια πόλη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας, κάλεσε τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, να πάρουν μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή που θα φιλοξενηθεί στην χώρα μας στις 29 Μαΐου του 2024: «O τελικός του UEFA Europa Conference League είναι μια ευκαιρία να προβάλουμε την Αθήνα σε παγκόσμιο επίπεδο, να επιδείξουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, να ενισχύσουμε την τουριστική μας βιομηχανία και να επιβεβαιώσουμε την ικανότητα και την επιθυμία μας να φιλοξενούμε εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης, βιώσιμες και προσβάσιμες σε όλους.

Στην πλατεία Κοτζιά και σε άλλα σημεία της πόλης οργανώνουμε πλούσιες αθλητικές δράσεις, για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το πολυπόθητο τρόπαιο. Θα συνεργαστούμε για να καταστήσουμε την Αθήνα έναν κορυφαίο αθλητικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.»