Σκηνές βίας που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το «in» κατά την διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξαν πυροβολισμοί τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός.

Η αναμέτρηση διακόπηκε με άπαντες να αποχωρούν από το γήπεδο και τους διαιτητές του αγώνα με τον παρατηρητή να προσφεύγουν στην Κεντρική Ασφάλεια του Ζεφυρίου, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ώστε να γίνουν καταθέσεις και να ολοκληρωθεί εκεί το φύλλο αγώνος.

Δέκα προσαγωγές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία σε έλεγχο οχήματος στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ βρέθηκε ένα όπλο και στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 10 προσαγωγές ατόμων. Τέλος έχει γίνει αναφορά για δύο τραυματίες, από την σύρραξη που υπήρξε στις κερκίδες του γηπέδου. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ έχουν συλλέξει από το σημείο εννιά κάλυκες.

Απομένει να φανεί πλέον ποιοι και για ποιο λόγο άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος διεκόπη στο 43’, μετά τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός γηπέδου. Ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και όπως προαναφέραμε το φύλλο αγώνα θα συμπληρωθεί και θα κλείσει από τον διαιτητή Βάτσιο στα γραφεία της Κεντρικής Ασφάλειας του Ζεφυρίου, όπου έχει μεταβεί μαζί με τους βοηθούς του και τον τέταρτο διαιτητή.