Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά της οποίας επικράτησε 3-0. Τα πράγματα για την Ένωση έγιναν πιο εύκολα μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Σπίνος είδε την κόκκινη κάρτα σε μία φάση στην οποία ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Λιβάι στο 4′, πέφτοντας στη σωστή γωνία, ωστόσο από εκεί και πέρα φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στο γκολ η ΑΕΚ, που έπαιζε με αριθμητική υπεροχή. Τελικά ήταν το 19ο λεπτό όταν η Ένωση άνοιξε το σκορ, όταν ο Ελίασον από δεξιά, έκανε τη σέντρα στον Λιβάι Γκαρσία κι εκείνος με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 24′ με κοντινή κεφαλιά μετά από απόκρουση του Αναγνωστόπουλου. Ο γκολκίπερ της Κηφισιάς ήταν ίσως ο κορυφαίος της ομάδας του, κρατώντας το σκορ, στις κατά κύματα επιθέσεις της ΑΕΚ. Ήταν άλλωστε πλέον πολύ εύκολο για τον Αλμέιδα και τους παίκτες του να διαχειριστούν το ματς και να φτάσουν στην άνετη νίκη.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (71′ Λιούμπιτσιτς), Ελίασον (77′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (71′ Πιζάρο), Τσούμπερ (70′ Αραούχο), Γκαρσία (70′ Άμραμπατ).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (73′ Μποτία), Τσανάτζια, Σολόα (57′ Κλωναρίδης), Μενέντες (9′ Βαφέας), Μπιφουμά (57′ Πρίτσας), Ματέους, Οζέγκοβιτς (73′ Τετέι).