Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια, που έμενε στην Κυψέλη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 23 Αυγούστου. Οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν τα χαμένα κομμάτια του παζλ και η υπόθεση περνάει πια στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών καθώς υπάρχουν πια σοβαρές ενδείξεις πως η άτυχη Σταυρούλα έχει πέσει θύμα εγκλήματος.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και δίνει κατάθεση η συγκάτοικος της Σταυρούλας. Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος του Live News, Ρία Τσοχαντάρη, από τις 11 το πρωί και για πάνω από 5 ώρες η συγκάτοικος δίνει κατάθεση.

Τι λέει η συγκάτοικος στο περιβάλλον της αγνοούμενης

H εκπομπή Live News εξασφάλισε ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται η συγκάτοικος της 53χρονης αγνοούμενης να μιλάει στο περιβάλλον της Σταυρούλας.

– Δεν ισχύουν αυτά σου λέω. Ποιον πιστεύεις; Σοβαρολογείς τώρα;

Κοίταξε αν έχεις κάνει κάτι πήγαινε ομολόγησε το όσο είναι καιρός.

– Πας καλά μωρέ;

– Δεν θα είχα πάει; Δεν θα είχα τρελαθεί εδώ πέρα; Μου κάνεις πλάκα; Είσαι στα καλά σου κοπέλα μου; Είσαι στα καλά σου;

– Τόση ώρα τι λέγαμε;

– Τόσο καιρό μας δουλεύεις;

– Τόση ώρα τι λέγαμε και σου είπα κάτι; Εσύ με δουλεύεις.

Ο ρόλος της συγκατοίκου και οι αντιφάσεις

Πρόσωπο κλειδί στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 53χρονης θεωρείται η συγκάτοικός της που έμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Κυψέλη και φέρεται να ήταν η τελευταία που την είδε. Ακολουθούν όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση εξαφάνισης.

Αγγελική Νικολούλη: Μην τυχόν έγινε καμία παρεξήγηση και απογοητεύτηκε και τα μάζεψε και έφυγε την άλλη μέρα;

Συγκάτοικος: Όχι, καμία σχέση. Όχι.

Η γυναίκα δείχνει να είναι μπερδεμένη.

Αγγελική Νικολούλη: Μήπως έχει μπερδέψει την ημερομηνία που χάθηκε βρε παιδί μου; Την ημέρα που χάθηκε; Το σκέφτηκες; Τα έβαλες πάλι κάτω; Γιατί δεν έγινε η δήλωση αμέσως και λέω μην τυχόν έχει γίνει κανένα μπέρδεμα γιατί και εμάς μας δυσκολεύει αυτό.

Συγκάτοικος: Εντάξει, εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κάπου έχει πάει να ξεκουραστεί κάποιο διάστημα και δεν θυμάμαι ακριβώς την ημέρα, δεν την είχα σημειώσει. Αλλά ήταν εκεί 22-23; Νομίζω ήταν Τρίτη.

Για τέσσερις μήνες η εξαφάνιση της Σταυρούλας δεν είχε δηλωθεί στις Αρχές. Άνθρωποι που έμεναν κοντά στο διαμέρισμά της αναφέρουν πως το διάστημα πριν από την εξαφάνισή της άκουγαν τσακωμούς και φωνές.

Αγγελική Νικολούλη: Η γειτόνισσα που λέει ότι άκουγε πριν καυγάδες, ουρλιαχτά, έπιπλα. Τι στην ευχή γινόταν εκεί;

Συγκάτοικος: Όχι μωρέ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όχι. Εντάξει. Απλά ερχόμαστε σε διαπληκτισμούς για διάφορες βλακείες εδώ πέρα. Είμαι και εγώ, δεν είμαι καλά.

Η 53χρονη γυναίκα που αγνοείται σύμφωνα πάντα με την συγκάτοικό της την ημέρα της εξαφάνισης έφυγε από το σπίτι με ένα σακίδιο στην πλάτη για να πάει όπως είπε έξω στην πλατεία.

Αγγελική Νικολούλη: Τα πηγαίνατε καλά με τη Σταυρούλα, έτσι; Είχατε ένα ωραίο δέσιμο για να είστε τόσα χρόνια μαζί, αλλιώς δεν θα ήσασταν.

Συγκάτοικος: Πλέον είμαστε πολύ μεγάλη… είμαστε οικογένεια Αγγελική. Δεν είχα και εγώ, δεν είχε και αυτή κανέναν.

Αγγελική Νικολούλη: Είχε πει η Σταυρούλα ότι ήθελε να φύγει και να πάρει την (…) και να πάνε να μείνουνε στη Νέα Μάκρη. Αυτό ισχύει;

Συγκάτοικος: Δεν ισχύει. Ψέματα λένε.

Η γυναίκα με το ψεύτικο προφίλ

Μία μαρτυρία στο «Τούνελ» αναφέρει πως η 53χρονη επικοινωνούσε με μία γυναίκα με ψεύτικο προφίλ. Παρουσιαζόταν με άλλο όνομα και έλεγε πως είναι ψυχολόγος. Μάλιστα φαίνεται να ζήτησε βοήθεια για να βρει και να αγοράσει όπλο.

Αγγελική Νικολούλη: Το όπλο γιατί το έψαχνε; Τι σου είχε πει;

Συγκάτοικος: Δεν μου είχε πει κάτι για το όπλο.

Αγγελική Νικολούλη: Γιατί έψαχνε για το όπλο… Είδες που στο ‘πανε και εσένα στο τσατ;

Συγκάτοικος: Ναι, το ξέρω, το είδα.

Αγγελική Νικολούλη: Δεν τα λέγατε όλα;

Συγκάτοικος: Κοίτα, κάποια στιγμή… Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει αυτό το πράγμα να βρεις όπλο. Δεν γίνεται.

Αγγελική Νικολούλη: Κατάφερε να βρει;

Συγκάτοικος: Έλα μου ντε! Όχι, δεν νομίζω.